MODELWONINGEN

Modelwoningen 033energieloket

Bezoek een modelwoning

Voordat je besluit om je woning in één keer of in stappen duurzamer te maken, wil je eerst een goede indruk krijgen van het eindresultaat. Dat kan bij 033Energieloket en dat is uniek in Nederland!

Van woningen uit verschillende bouwjaren heeft 033Energie in samenwerking met partners en woningeigenaren modelwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn all-electric, de bewoners gebruiken geen aardgas meer. Deze woningen worden bewoond door de huiseigenaren en zijn op afspraak te bezichtigen. Er zijn modelwoningen uit de jaren ’30-, ’70 en  ’90.

De woningeigenaren die in samenwerking met 033Energie hun huis nul-op-de-meter en aardgasloos hebben gemaakt, zijn graag bereid om hun ervaringen te delen. Zo kun je gemakkelijk een nul-op-de-meterwoning in bewoonde staat bezichtigen!

Je bezoekt een modelwoning altijd samen met één van onze adviseurs, je krijgt dan gelijk advies over de aanpak van je eigen woning.  De kosten voor dit advies in combinatie met het bezoek aan een modelwoning bedragen €125,00.

Via onderstaand mailformulier kun je een bezoekafspraak aanvragen.

Modelwoning jaren '30

Soesterkwartier

De jaren ’30-woning van Bart en Marieke in het Soesterkwartier is te bezichtigen op aanvraag.

Modelwoning jaren '70 Nul-op-de-meter

Hoogland

De jaren ’70-woning van Gerard Verweij in Hoogland is te bezichtigen op aanvraag.

Modelwoning jaren '90 nul-op-de-meter

Nieuwland

De jaren ’90-woning van Arco van Lent in Nieuwland is te bezoeken op aanvraag.

AFSPRAAK MAKEN

Afspraken kun je maken via onderstaand mailformulier of telefonisch via 06-30 04 17 61.