OVER ONS

Je huis weer als nieuw betaald door besparing op energiekosten

De Stichting Blok voor Blok Amersfoort (werknaam 033Energie) is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk met als doel een energieneutraal Amersfoort in 2030. Onze missie is om de huiseigenaar te ontzorgen gedurende het gehele proces van bewustwording tot en met de uitvoering van de energiebesparende maatregelen. Dat betekent dat wij niet alleen een (digitale) loketfunctie hebben maar ook samenwerken met onafhankelijke adviseurs, bouwers, installateurs en kennis- en financiële instellingen. Het is belangrijk om te weten dat u na een onafhankelijk advies niet verplicht bent om met onze bedrijven samen te werken. Een lijst van bij ons aangesloten bedrijven en organisaties tref je hier.

Werkgebied en specialiteit

033Energie bestaat ruim 10 jaar en in die tijd is ons werkgebied uitgebreid van Amersfoort naar de regio Eemland. Binnenkort maken we de stap naar de gehele provincie Utrecht en delen van Noord Holland. Wij zijn een Energieloket voor alle huiseigenaren, we zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties voor energieneutraal en gasloos wonen. Wij kunnen dat voor zowel een enkele woning als voor grootschalige projecten. Onze onafhankelijke adviseurs en de verschillende bij ons aangesloten bouwteams zijn gespecialiseerd in het duurzaam renoveren van:

  • monumenten;
  • woningen van 1920 tot 1995;
  • woningen van 1995 tot heden;
  • appartementencomplexen van VvE’s.

Binnen deze categorieën hebben wij diverse modelwoningen om huiseigenaren te laten zien wat er mogelijk is. Dan kijken we niet alleen naar energiebesparing maar ook naar:

  • gasloos en energieneutraal wonen;
  • verbetering van het wooncomfort;
  • gezond binnenklimaat;
  • levensloopbestendigheid;
  • veiligheid.

Financiering en innovatie

033Energie heeft geen winstoogmerk. Wij organiseren zelf onze subsidieprojecten bij onder andere Economic Board Utrecht (EBU), Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en de EU zoals TKI Urban Energy en MMIP 3/4. Dit gaat veelal om proces- en technische innovaties die noodzakelijk zijn voor een continue verbetering van de prijskwaliteitverhouding op het gebied van gasloos renoveren. Dat komt uiteindelijk ten goede aan huiseigenaren. Een klein deel van de financiering van ons Energieloket komt uit de vergoeding die de huiseigenaar betaalt voor onze adviesproducten.

 

033ENERGIELOKET

033Energie is een energieloket voor Amersfoort en Eemland. Met veel kennis en kunde adviseren en helpen wij woningeigenaren en VVE’s in hun zoektocht naar energievriendelijk wonen, van oriëntatie tot oplevering.

Adviseurs

De adviseurs van 033Energie zijn er om u te helpen uw wensen op het gebied van comfortabel, gezond, mooi en energiezuinig wonen te verwezenlijken. De adviseurs zijn goed opgeleid en op de hoogte van de technische eisen die een energiebesparende renovatie vraagt.

CENTRUM DUURZAAM RENOVEREN

Wij hebben 70 m2 showroom in ons Centrum voor Duurzaam Renoveren, dat is gevestigd aan de Hardwareweg 15, 3821 BL Amersfoort (ingang School voor Techniek).

PARTNERS

033Energie werkt samen met geselecteerde bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden.

DESKUNDIG ADVIES NODIG?

Onze adviseurs helpen u deskundig op weg!