NUL OP DE METER

Nul op de meter renovatie

Je woning laten renoveren naar nul-op-de-meter

Je  woning laten renoveren naar een aardgasloze nul-op-de-meter-woning heeft veel voordelen. Nul-op-de-meter (NOM) staat voor een woning zonder energierekening. Naar NOM gerenoveerde woningen hebben een eigentijds uiterlijk, zijn comfortabel en hebben een gezond binnenklimaat. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en op de woningmarkt meer waard dan vergelijkbare niet NOM-woningen. En, omdat de gerenoveerde woning geen energie meer verbruikt, inclusief de energie die nodig is voor douchen en koken*), verdient de investering zich via de besparing op energiekosten terug. Terwijl jouw woonlasten (onderhoudskosten plus energieverbruik) gelijk blijven wordt je woning comfortabeler, veiliger en gezonder.

NO-regret maatregelen

Naar nul-op-de-meter kan door de woning in één keer of in stappen (no-regret maatregelen) optimaal te isoleren, te voorzien van zonnepanelen en een moderne verwarmingsinstallatie. De partners van 033Energie hebben in de afgelopen jaren betrouwbare NOM-renovatieconcepten ontwikkeld voor jaren ’30-, ’50-, ’70- en '90-woningen. Deze concepten worden door BouwGarant gegarandeerd, zowel bouwkundig als qua energieverbruik (Energie Prestatie Garantie). Er zijn ook duurzame renovatieconcepten voor monumenten en appartementencomplexen.

033energie

033Energie, een coalitie bestaande uit de gemeente Amersfoort, bouwers, adviseurs, Hogeschool Utrecht en Rabobank, heeft met het opleidingscentrum Bouwmensen Amersfoort, en geselecteerde partners de ambitie om voor 2020 in Amersfoort 2.000 woningen te renoveren naar nul-op-de-meter (NOM). Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Utrecht.

Energieloket

033Energie is ook het energieloket van de gemeente Amersfoort.

*) Binnen bepaalde normen