VVE’S

Advies voor verenigingen van eigenaren

VvE-Platform van Amersfoort

Met behulp van een subsidie van de Vereniging Nederlandse Gemeenten faciliteert  033Energie sinds 2017 samen met de Regio Gooi en Vechtstreek het verduurzamen van vve-complexen in de regio's Gooi en Vechtstreek en Eemland. Onze adviseurs begeleiden VvE's langdurig bij het verduurzamen van hun appartementencomplexen. Het VvE-platform biedt maatwerk door voorlichting, training, advies en financiering. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Kijk dan ook op duurzame-vve.nl, mail ons of bel 06 30 04 17 61. 

Hamershof

Door een garantstelling van de gemeente Leusden en de provincie Utrecht wordt de renovatie van 97 woningen op de Hamershof naar zogenaamde Nul-Op-De-Meter woningen gerealiseerd.

ENERGIEBESPAARFONDS

Deze lening is beschikbaar voor VvE’s die vergaande verduurzamingsmaatregelen nemen. De aflossing wordt gespreid over een langere periode, waardoor de maandlasten dalen.

AGENDA

033Energieloket organiseert met regelmaat speciale informatiebijeenkomsten voor Verenigingen van Eigenaren. Bekijk hier het overzicht van de activiteiten bij jou in de buurt.

ENERGIETRANSITIE

Om te zorgen dat Nederland in 2050 alle gebouwen CO2-arm verwarmt, moet de energietransitie veel sneller gaan. Tot 2050 moeten jaarlijks 200.000 woningen CO2-arm gemaakt worden.

PRESENTATIES

Bekijk hier het webinar over het verduurzamen van VvE's georganiseerd door de gemeente Soest. Met presentaties van duurzaamheidsadviseur Henk Seinen van Seinenergie en Fiona Hamberg van het Nationaal Warmtefonds.

NIEUWSBRIEF VVE'S

Duurzame-VvE is een samenwerking tussen de regio’s Eemland en Gooi en Vechtstreek. We helpen VvE’s verduurzamen en begeleiden hen in de wirwar van regels, subsidies en instanties.

Deskundig advies nodig?

Onze adviseurs helpen u deskundig op weg!