DIENSTEN

Je huis weer als nieuw betaald door besparing op energiekosten

Het begint met deskundig advies

Met de adviezen en maatregelen van 033Energie kunt u het comfort van uw woning verbeteren en tegelijk het energieverbruik verminderen. Zo wordt woningverbetering helemaal of deels betaald met de besparing op de energiekosten. Door energiebesparende maatregelen wordt uw woning in veel gevallen aantoonbaar meer waard. Tot wel 65 procent van de investering. Ook gelden er subsidieregelingen en kunt u de BTW op de aanschaf van zonnepanelen terugvragen. Kortom duurzaam investeren in uw eigen woning kan ook financieel zeer gunstig zijn.

 

Nul op de meter Advies

Gespecialiseerde inspecteurs onderzoeken de bouwkundige staat van je woning, kijken naar het energieverbruik, jouw wensen en de stappen die minimaal nodig zijn om jouw woning nul-op-de-meter te maken. Hiervan krijg je een schriftelijke rapportage, inclusief investeringen, opbrengsten en opties. Meer weten?

groepsadvies voor woningeigenaren

Samen met je buren of wijkgenoten advies krijgen over het verduurzamen van meerdere vergelijkbare woningen. Inclusief een quickscan van één van woning. Dit kan in één of twee avonden, afhankelijk van jullie wensen en basiskennis.

Energieadvies voor woningeigenaren

Energie besparen en tegelijk je wooncomfort verbeteren? Bij 033energieloket krijg je onafhankelijk advies.

Energieadvies monumenten

Ben je eigenaar van een monument en wil je weten of en hoe je energie kunt besparen en tegelijk je wooncomfort kunt verbeteren? Bij 033energieloket krijg je onafhankelijk advies.

Thermografische inspectie

Oudere woningen verliezen vaak warmte via het dak, dakranden, kozijnen en de gevel. Wil je weten waar jouw woning (dure) warmte verliest? Dan is een thermografische inspectie d.m.v. infraroodfotografie mogelijk interessant voor jou.

Luchtdichtheidsbepaling woning (Blowerdoortest)

De mate van luchtdoorlatenheid heeft een groot aandeel in het totale warmteverlies van je woning. Elke liter luchtlekkage kost circa 1 m³ gas per jaar. Luchtdichtheid kunnen we precies meten. Door tegelijk infraroodopnames te maken wordt zichtbaar gemaakt waar de grootste verliezen optreden.

Huisscan

Benieuwd naar de energiebesparingsmogelijkheden van uw woning? Doe deze online huisscan en u krijgt binnen enkele minuten een helder overzicht.

Handige checklists

Een goede voorbereiding is van groot belang. De checklists van onze netwerkpartner Milieu Centraal zijn een handig hulpmiddel.

Modelwoningen

Voordat u besluit uw woning in één keer of in stappen energieneutraal te maken, wilt u eerst een goede indruk krijgen van het eindresultaat. Dat kan bij de modelwoningen van 033Energie. Plan hier uw bezoek.