DIENSTEN

Je huis weer als nieuw betaald door besparing op energiekosten

Het begint met deskundig advies

Met de adviezen en maatregelen van 033Energie kunt u het comfort van uw woning verbeteren en tegelijk het energieverbruik verminderen. Zo wordt woningverbetering helemaal of deels betaald met de besparing op de energiekosten. Door energiebesparende maatregelen wordt uw woning in veel gevallen aantoonbaar meer waard. Tot 65 procent van de investering. Ook gelden er subsidieregelingen en kunt u de BTW op de aanschaf van zonnepanelen terugvragen. Kortom duurzaam investeren in uw eigen woning kan ook financieel zeer gunstig zijn.

Nul op de meter Advies

Het renoveren van uw woning naar nul-op-de-meter is een grote stap en kan een flinke investering met zich meebrengen. Wij adviseren daarom om te beginnen met een deskundig NOM-advies van 033Energie.

Modelwoningen

Voordat u besluit uw woning in één keer of in stappen energieneutraal te maken, wilt u eerst een goede indruk krijgen van het eindresultaat. Dat kan bij de modelwoningen van 033Energie. Plan hier uw bezoek.

Huisscan

Benieuwd naar de energiebesparingsmogelijkheden van uw woning? Doe de huisscan en u krijgt binnen enkele minuten een helder overzicht.

Handige checklists

Een goede voorbereiding is van groot belang. De checklists van onze netwerkpartner Milieu Centraal zijn een handig hulpmiddel.

Oriënterend gesprek

Meer weten over zonnepanelen, isolatie, ventilatie, warmtepompen of hoe u zonder aardgas zeer comfortabel kunt wonen? Kom bij ons langs voor een gratis oriënterend gesprek. Wij helpen u deskundig op weg!