MEDEWERKERS

Contact 033energieloket

De MEDEWERKERS van 033energieloket

 

PROJECTLEIDER HERMAN SCHOTMAN:

“Na een loopbaan van ruim 25 jaar in de marketing-communicatie, besloot ik in 2017 het roer om te gooien. De aanleiding was dat we ons huis hebben omgebouwd tot een nul-op-de-meterhuis. Die ervaring bracht mij op het idee dat er een grote behoefte moet zijn aan een onafhankelijk advies, want het proces liep in ons geval bepaald niet zonder problemen. Ik ben in de leer gegaan bij een van de ‘goeroes’ op het terrein van energie-transitie. Zo kwam ik ook contact met 033Energieloket en ik kon vervolgens op 1 mei 2019 als adviseur beginnen. Ik wil mensen graag op een onafhankelijke manier helpen om de eerste stappen te nemen in het proces rond het verduurzamen van hun huis. Wegwijs maken in het woud van mogelijkheden die worden aangeboden, of het nou gaat om isolatie, ventilatie, zonnepanelen of warmtepompen.”

 

033ENERGIELOKET COÖRDINATOR JUDITH LOHN:

“In de afgelopen 30 jaar was ik als adviseur betrokken bij de ontwikkeling van energiezuinige woningen en appartementencomplexen. Ik ben niet alleen geïnteresseerd in energiebesparing, maar ook in wooncomfort, binnenklimaat en de beste manier om tot een energiezuinige of aardgasloze woning te komen. Zelf woon ik ook al meerdere jaren in een aardgasloze woning. Dus ik weet ook uit eigen ervaring waarover ik praat. In de afgelopen jaren heb ik voor 033Energie adviezen verzorgd bij de ontwikkeling van duurzame renovatieconcepten voor woningen uit jaren ’30, ‘50, ‘70, ’90 en VvE-complexen. Tevens heb ik voor Perfectkeur een aantal EPA-adviseurs opgeleid tot nul-op-de-meter-adviseurs.”

 

DE STAGIAIRES VAN 033ENERGIELOKET

Wij geven jonge mensen graag de kans om werkervaring op te doen en hen mee te nemen in de wereld van het verduurzamen van woningen. Daar zullen ze ongetwijfeld in hun verdere leven nog mee te maken krijgen. Wij ondersteunen onze stagiaires in samenwerking met hun MBO- of HBO-school.

Als team zijn we gericht op het het helpen van woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Wie naar 033Energieloket belt, zal vaak te woord worden gestaan door een van de stagiaires. Tot half november 2019 lopen Irina en Sarah stage bij 033Energieloket. Zijn we blij mee!

Irina Yegoian, stagiaire 033energieloketIrina Yegoian

Mijn naam is Irina Yegoian en ik ben 17 jaar oud. Ik zit op het mbo niveau 3, en ik doe de opleiding Office Support op de HU in Amersfoort. Mijn stageplek is dus bij 033Energie geworden, waar ik erg tevreden over ben. Mijn stage houd in dat ik ga leren hoe ik goed de telefoon kan opnemen, hoe ik de agenda’s slim kan beheren, leren dingen organiseren en hoe ik klanten goed op weg kan helpen.

Sarah el Kaddouri, stagiaire 033energieloketSARAH EL KADDOURI

Mijn naam is Sarah el Kaddouri en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding managementsupport aan het MBO Amersfoort. Op mijn stage leer ik hoe ik taken rondom informatiemanagement, planning en organisatie uit moet voeren. Mijn stage loopt tot 15 november 2019.