MEDEWERKERS

Contact 033energieloket

De MEDEWERKERS van energieloket033energie

 

PROJECTLEIDER HERMAN SCHOTMAN:

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van vitale netwerken en (burger)participatieprojecten voor gemeenten. Bedrijven, maatschappelijke organisatie, kenniscentra, provincies en waterschappen. Ik doe dat als projectleider, adviseur of coach vooral op gebied van energiebesparing in de bestaande bouw, waterberging en fairplay in de sport.

 

energieloket033energie COÖRDINATOR JUDITH LOHN:

Ik ben Judith Lohn en houd mij binnen ProjectAtelier.119 bezig met het thema sociale duurzaamheid. Ik ben een Chief Happiness Officer en verbind werkplezier en werkgeluk op de werkvloer. Een manager-plus met een eigen visie, missie en werkwijze gericht op de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van mensen en conditie van teams. Ik ben de coördinatie van het Energieloket 033Energie en het Belevingscentrum van Klimaatmissie Nederland.

 

DE STAGIAIRES VAN energieloket033energie

Wij geven jonge mensen graag de kans om werkervaring op te doen en hen mee te nemen in de wereld van het verduurzamen van woningen. Daar zullen ze ongetwijfeld in hun verdere leven nog mee te maken krijgen. Wij ondersteunen onze stagiaires in samenwerking met hun MBO- of HBO-school.

Als team zijn we gericht op het het helpen van woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Wie naar 033Energieloket belt, zal vaak te woord worden gestaan door een van de stagiaires. Tot half november 2019 lopen Irina en Sarah stage bij 033Energieloket. Zijn we blij mee!

Albana Selimi

Mijn naam is Albana Selimi en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding managementassistente/ directieassistente niveau 4 aan het MBO Amersfoort. Mijn stage start vanaf eind november t/m eind mei. Bij 033Energie zou ik graag alles willen leren rondom informatiemanagement, planning en organisatie.

 

Einde stage

Op dit moment zit ik tegen het einde van mijn stage. Vrijdag 8 mei is mijn laatste stage dag. Ik heb in heel mijn stageperiode gewerkt naar mijn twee examen weken waar ik momenteel mee bezig ben. Tijdens mijn stage heb ik mezelf meer ontwikkeld. Hierbij komt kijken als stagiair dat ik klanten te woord sta, mails beantwoord en diverse handelingen uitvoer voor collega’s om hun werk te vermakelijke en hen hierbij te ondersteunen. Als stagiair bij 033Energie draai je dus helemaal mee. Je bent onderdeel van het team. Ik heb veel geleerd rondom informatiemanagement, planning en de organisatie. Na mijn stageperiode wil ik opvolgende studenten voor 033Energie zeggen dat ik veel goede leermomenten heb gehad. Ik heb veel opgestoken en vooral veel geleerd als het gaat om klantencontact. Hierbij sluit mijn stage af met meer ervaringen en een hele goede indruk op het bedrijf.

 

Rabia Filiz

Mijn naam is Rabia Filiz en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding Managementassistente/Directiesecretaresse niveau 4 op MBO Amersfoort. Tijdens mijn stage bij 033Energie zou ik graag meer willen leren over informatiemanagement, planning en organisatie. Mijn stage loopt tot eind mei 2020.

Myrthe Nooij

Mijn naam is Myrthe Nooij, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. Op dit moment volg ik de opleiding Marketing en Communicatie niveau 4 op het ROC Aventus in Apeldoorn. Mijn stage loop ik bij ProjectAtelier.119 maar ik doe ook de marketing voor 033Energie en Klimaatmissie Nederland. Ik ga mij vooral richten op de marketing via Social Media. In mijn stage periode ga ik leren hoe een bedrijf meer naamsbekendheid kan krijgen doormiddel van on en- offline marketing. Mijn stage duurt tot 26 juni 2020. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin hier!

Oude stagiaires energieloket033energie

Irina Yegoian, stagiaire 033energieloketIrina Yegoian

Mijn naam is Irina Yegoian en ik ben 17 jaar oud. Ik zit op het mbo niveau 3, en ik doe de opleiding Office Support op de HU in Amersfoort. Mijn stageplek is dus bij 033Energie geworden, waar ik erg tevreden over ben. Mijn stage houd in dat ik ga leren hoe ik goed de telefoon kan opnemen, hoe ik de agenda’s slim kan beheren, leren dingen organiseren en hoe ik klanten goed op weg kan helpen.

Sarah el Kaddouri, stagiaire 033energieloketSarah el kaddouri

Mijn naam is Sarah el Kaddouri en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding managementsupport aan het MBO Amersfoort. Op mijn stage leer ik hoe ik taken rondom informatiemanagement, planning en organisatie uit moet voeren. Mijn stage loopt tot 15 november 2019.

 

Prisullia Kereh

Hallo mijn naam is Prisullia en ik ben achttien jaar oud. Ik houd van muziek, kunst en dichten. Verder heb ik een bijbaantje als kassamedewerker. In 2019 ga ik starten met mijn stage bij Energieloket033. Ik ga daar mijn stage voor de functie marketing en communicatie vervullen. Daarbij komt kijken dat ik de communicatie op sociale media regel op bijvoorbeeld Instagram, Facebook Twitter en LinkedIn. Het voornaamste doel is om jongeren enthousiast te maken. Verder ga ik mij als stagiaire actief inzetten met campagnes   en bijeenkomsten van Energieloket033!  Ik kijk er naar uit om mijn stage te voltooien bij Energieloket033!

Shanna Zijlstra

Mijn naam is Shanna Zijlstra, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. In Apeldoorn ben ik geboren, ik woon hier samen met mijn ouders en heb twee ouder uit huis wonende broers.
Als opleiding volg ik Marketing en Communicatie aan het Aventus te Apeldoorn. Naast de opleiding heb ik een bijbaantje als serveerster in een Indonesisch restaurant. In mijn vrije tijd sport ik veel en neem ik regelmatig deel aan wedstrijden binnen het kickboksen.
Aankomend schooljaar begin ik bij mijn stage onder leiding van ProjectAtelier.119 bij 033Energie en ik hoop daar veel te kunnen leren en te groeien! Bij dit bedrijf zal ik meelopen op de marketing afdeling, hier zal ik mij bezig houden met de promoties en advertenties en deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de desbetreffende doelgroep. Dit zal voornamelijk via social media gaan zoals Facebook en Instagram om ook jongeren bij het onderwerp te betrekken. Ook zullen wij als bedrijf meedoen aan campagnes en wordt er geadverteerd via promotiefilmpjes en interviews.