MEDEWERKERS

Contact 033energieloket

De MEDEWERKERS van energieloket033energie

 

PROJECTLEIDER HERMAN SCHOTMAN: 

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van vitale netwerken en (burger)participatieprojecten voor gemeenten. Bedrijven, maatschappelijke organisatie, kenniscentra, provincies en waterschappen. Ik doe dat als projectleider, adviseur of coach vooral op gebied van energiebesparing in de bestaande bouw, waterberging en fairplay in de sport.

 

energieloket033energie COÖRDINATOR JUDITH LOHN:

Ik ben Judith Lohn en houd mij binnen ProjectAtelier.119 bezig met het thema sociale duurzaamheid. Ik ben een Chief Happiness Officer en verbind werkplezier en werkgeluk op de werkvloer. Een manager-plus met een eigen visie, missie en werkwijze gericht op de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van mensen en conditie van teams. Ik ben de coördinatie van het Energieloket 033Energie en het Belevingscentrum van Klimaatmissie Nederland.

 

DE STAGIAIRES VAN energieloket033energie

Wij geven jonge mensen graag de kans om werkervaring op te doen en hen mee te nemen in de wereld van het verduurzamen van woningen. Daar zullen ze ongetwijfeld in hun verdere leven nog mee te maken krijgen. Wij ondersteunen onze stagiaires in samenwerking met hun MBO- of HBO-school.

Als team zijn we gericht op het het helpen van woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Wie naar 033Energieloket belt, zal vaak te woord worden gestaan door een van de stagiaires!

 

Huidige stagiaires

Sarah el Kaddouri, stagiaire 033energieloketSarah el kaddouri

Mijn naam is Sarah el Kaddouri en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding managementsupport aan het MBO Amersfoort.

In 2020/2021 doe ik mijn eindexamenstage bij 033Energie.

Prisullia Kereh

Hallo mijn naam is Prisullia en ik ben achttien jaar oud. Ik houd van muziek, kunst en dichten. In 2021 doe ik mijn tweede stage bij Energieloket033 voor mijn opleiding Marketing en Communicatie van Aventus in Apeldoorn.

OUDstagiaires

Rabia Filiz

Mijn naam is Rabia Filiz en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding Managementassistente/Directiesecretaresse niveau 4 op MBO Amersfoort. Tijdens mijn stage bij 033Energie zou ik graag meer willen leren over informatiemanagement, planning en organisatie. Mijn stage loopt tot eind mei 2020.

Myrthe Nooij

Mijn naam is Myrthe Nooij, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. Op dit moment volg ik de opleiding Marketing en Communicatie niveau 4 op het ROC Aventus in Apeldoorn. Mijn stage loop ik bij ProjectAtelier.119 maar ik doe ook de marketing voor 033Energie en Klimaatmissie Nederland. Ik ga mij vooral richten op de marketing via Social Media. In mijn stage periode ga ik leren hoe een bedrijf meer naamsbekendheid kan krijgen doormiddel van on en- offline marketing. Mijn stage duurt tot 26 juni 2020. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin hier!

Irina Yegoian, stagiaire 033energieloketIrina Yegoian

Mijn naam is Irina Yegoian en ik ben 17 jaar oud. Ik zit op het mbo niveau 3, en ik doe de opleiding Office Support op de HU in Amersfoort. Mijn stageplek is dus bij 033Energie geworden, waar ik erg tevreden over ben. Mijn stage houd in dat ik ga leren hoe ik goed de telefoon kan opnemen, hoe ik de agenda’s slim kan beheren, leren dingen organiseren en hoe ik klanten goed op weg kan helpen.

Sarah el Kaddouri, stagiaire 033energieloketSarah el kaddouri

Mijn naam is Sarah el Kaddouri en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding managementsupport aan het MBO Amersfoort. Op mijn stage leer ik hoe ik taken rondom informatiemanagement, planning en organisatie uit moet voeren. Mijn stage loopt tot 15 november 2019.

 

Prisullia Kereh

Hallo mijn naam is Prisullia en ik ben achttien jaar oud. Ik houd van muziek, kunst en dichten. Verder heb ik een bijbaantje als kassamedewerker. In 2019 ga ik starten met mijn stage bij Energieloket033. Ik ga daar mijn stage voor de functie marketing en communicatie vervullen.

Shanna Zijlstra

Mijn naam is Shanna Zijlstra, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Apeldoorn.  Als opleiding volg ik Marketing en Communicatie aan het Aventus te Apeldoorn.
Aankomend schooljaar begin ik bij mijn stage onder leiding van ProjectAtelier.119 bij 033Energie en ik hoop daar veel te kunnen leren en te groeien!

 

Albana Selimi

Mijn naam is Albana Selimi en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding managementassistente/ directieassistente niveau 4 aan het MBO Amersfoort. Mijn stage start vanaf eind november t/m eind mei. Bij 033Energie zou ik graag alles willen leren rondom informatiemanagement, planning en organisatie.