MEDEWERKERS

Contact 033energieloket

De MEDEWERKERS van energieloket033energie

 

HERMAN sCHOTMAN, projectleider:

Mijn naam is Herman Schotman en ik ben projectleider en voorzitter van 033Energie.

 


JUDITH LOHN, Coördinator:

Ik ben Judith Lohn en houd mij binnen 033Energie bezig met de coördinatie van het Energieloket 033Energie.

Bernard faber, marketing en communicatie:

Mijn naam is Bernard Faber en ik verzorg de marketing en communicatie voor 033Energie.

DE STAGIAIRES VAN energieloket033energie

Wij geven jonge mensen graag de kans om werkervaring op te doen en hen mee te nemen in de wereld van het verduurzamen van woningen. Daar zullen ze ongetwijfeld in hun verdere leven nog mee te maken krijgen. Wij ondersteunen onze stagiaires in samenwerking met hun MBO- of HBO-school.

Als team zijn we gericht op het het helpen van woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Wie naar 033Energieloket belt, zal vaak te woord worden gestaan door een van de stagiaires!

 

stagiaires

Sarah el Kaddouri, stagiaire 033energieloketSarah el kaddouri

Mijn naam is Sarah el Kaddouri en ik ben 22 jaar. Ik volg de opleiding managementsupport aan het MBO Amersfoort. Ik loop voor de tweede keer stage bij 033Energie. Op mijn stage heb ik geleerd hoe ik taken rondom informatiemanagement, planning en organisatie uit moet voeren. Ik ben erg tevreden over mijn stageperiode bij 033Energie.

Prisullia Kereh

Hallo mijn naam is Prisullia en ik ben 20 jaar oud. Ik houd van muziek, kunst en dichten. Ik doe mijn tweede stage bij Energieloket033 voor mijn opleiding Marketing en Communicatie van Aventus in Apeldoorn.

Rabia Filiz

Mijn naam is Rabia Filiz en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding Managementassistente/Directiesecretaresse niveau 4 op MBO Amersfoort. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over informatiemanagement, planning en organisatie.

Myrthe Nooij

Mijn naam is Myrthe Nooij, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. Op dit moment volg ik de opleiding Marketing en Communicatie niveau 4 op het ROC Aventus in Apeldoorn. Ik doe de marketing en communicatie voor ProjectAtelier.119  en 033Energie. Ik ga mij vooral richten op de marketing via Sociale Media. In mijn stage periode heb ik geleerd hoe ik een bedrijf meer naamsbekendheid kan krijgen doormiddel van on en- offline marketing. Ik heb het erg naar mijn zin hier.

Irina Yegoian, stagiaire 033energieloketIrina Yegoian

Mijn naam is Irina Yegoian en ik ben 20 jaar oud. Ik volg de opleiding Office Support aan de HU in Amersfoort. Ik ben erg tevreden over mijn stage bij 033Energie. Ik heb enorm veel geleerd tijdens mijn stageperiode. Van management tot planning en organisatie.

Prisullia Kereh

Mijn naam is Prisullia en ik ben 20 jaar oud. Ik houd van muziek, kunst en dichten. Verder heb ik een bijbaantje als kassamedewerker. In 2019 ben ik gestart met mijn stage bij 033Energie, waar ik mij bezig houd met de marketing en communicatie.

Shanna Zijlstra

Mijn naam is Shanna Zijlstra, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Apeldoorn.  Als opleiding volg ik Marketing en Communicatie aan het Aventus te Apeldoorn. Ik heb erg veel geleerd bij 033Energie.

 

Albana Selimi

Mijn naam is Albana Selimi en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding managementassistente/directieassistente niveau 4 aan het MBO Amersfoort. Bij 033Energie heb ik geleerd om taken rondom informatiemanagement, planning en organisatie uit te voeren.