MEDEWERKERS

Contact 033energieloket

De MEDEWERKERS van 033energieloket

 

PROJECTLEIDER HERMAN SCHOTMAN:

 

 

033ENERGIELOKET COÖRDINATOR JUDITH LOHN:

 

 

DE STAGIAIRES VAN 033ENERGIELOKET

Wij geven jonge mensen graag de kans om werkervaring op te doen en hen mee te nemen in de wereld van het verduurzamen van woningen. Daar zullen ze ongetwijfeld in hun verdere leven nog mee te maken krijgen. Wij ondersteunen onze stagiaires in samenwerking met hun MBO- of HBO-school.

Als team zijn we gericht op het het helpen van woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Wie naar 033Energieloket belt, zal vaak te woord worden gestaan door een van de stagiaires. Tot half november 2019 lopen Irina en Sarah stage bij 033Energieloket. Zijn we blij mee!

Irina Yegoian, stagiaire 033energieloketIrina Yegoian

Mijn naam is Irina Yegoian en ik ben 17 jaar oud. Ik zit op het mbo niveau 3, en ik doe de opleiding Office Support op de HU in Amersfoort. Mijn stageplek is dus bij 033Energie geworden, waar ik erg tevreden over ben. Mijn stage houd in dat ik ga leren hoe ik goed de telefoon kan opnemen, hoe ik de agenda’s slim kan beheren, leren dingen organiseren en hoe ik klanten goed op weg kan helpen.

Sarah el Kaddouri, stagiaire 033energieloketSARAH EL KADDOURI

Mijn naam is Sarah el Kaddouri en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding managementsupport aan het MBO Amersfoort. Op mijn stage leer ik hoe ik taken rondom informatiemanagement, planning en organisatie uit moet voeren. Mijn stage loopt tot 15 november 2019.