WONINGTYPEN

Woningtypes

meer wooncomfort, lagere energierekening

Energie besparen is belangrijk. Niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Daarnaast zorgt verduurzamen van de woning voor meer wooncomfort en een hoger energielabel waardoor de waarde van uw woning stijgt.

In een energiezuiniger huis woont u prettiger. Door uw woning te isoleren, voorkomt u namelijk tocht, vochtproblemen en temperatuurschommelingen. Andere voordelen zijn; warmere voeten, minder condens op de ramen en minder geluidsoverlast van buiten. Een geïsoleerde woning houdt meer warmte vast waardoor u minder hoeft te stoken. Zo wordt er minder gas verbruikt waardoor u een lagere energierekening krijgt. Bovendien betekent dit ook een vermindering van CO2-uitstoot, wat weer beter is voor het milieu. En, woningen met een hoger energielabel zijn meer waard dan woningen met een lager label.

Wanneer u besluit uw woning te verduurzamen, wilt u uiteraard weten welke duurzaamheidsmaatregelen u kunt nemen. En ook wat dat gaat kosten en welk bedrijf dit voor u kan uitvoeren. Wij geven u deskundig advies, zodat u een goede keuze kunt maken.

Monument verduurzamen

Om te laten zien wat de mogelijkheden zijn werken wij momenteel aan de nul-op-de-meter-restauratie van het monument aan de Krommestraat 32. Volg hier het restauratieproces van het monument en bekijk welke maatregelen we hier toepassen.

Jaren 30 woning verduurzamen

033Energie heeft een Nul-op-de-Meter concept ontwikkeld voor het duurzaam renoveren van een jaren ’30-woning. De woning wordt optimaal geïsoleerd (begane grondvloer, voor-en achtergevel en dak), terwijl het karakteristieke gevelbeeld behouden blijft.

Jaren 50 woning verduurzamen

Ook voor het duurzaam renoveren van een jaren ’50-woning met behoud van het authentieke karakter, heeft 033Energie een Nul-op-de-Meter concept ontwikkeld. Hierbij wordt de woning optimaal geïsoleerd (begane grondvloer, gevels en dak).

Jaren 70 woning verduurzamen

Voor het duurzaam renoveren van een jaren ’70-woning met plat dak heeft 033Energie een Nul-op-de-Meter concept ontwikkeld. Hierbij wordt de woning optimaal geïsoleerd (begane grondvloer, voor-en achtergevel en dak).

Jaren 90 woning verduurzamen

Bent u eigenaar van een jaren ’90-woning en is uw CV-ketel aan vervanging toe? Overweeg dan een warmtepomp. Jaren '90 woningen zijn redelijk goed geïsoleerd. Uw woning kan binnen een week nul-op-de-meter zijn.

Deskundig advies nodig?

Onze adviseurs helpen u deskundig op weg!