Informatieavond – Woningen na 1995

Steeds meer Amersfoorters verduurzamen hun woning. Ze isoleren, leggen zonnepanelen op hun dak of zijn op zoek naar mogelijkheden om hun woning duurzaam te verwarmen. We moeten van de fossiele brandstoffen af om de klimaatverandering tegen te gaan. Dat betekent ook wat voor jouw woning. Maar hoe doe je dat? Waar kies ik voor? Welke warmtepomp past het beste bij mijn woning? Is het verstandig om nu over te stappen of nog te wachten?

Totaalpakket voor woningen gebouwd na 1995

In samenwerking met het Klimaatmissie hebben wij een Totaalpakket ontwikkeld voor woningen gebouwd na 1995. Het pakket bevat een totaalaanbod om je huis comfortabeler, gezonder, energievriendelijker en aardgasvrij te maken.
Klimaatmissie is dé organisatie die voor alle huiseigenaren een totaaloplossing biedt. Een all-in pakket voor woningen gebouwd na 1995. Van inmeten, adviseren, uitvoeren, controleren tot een onderhoudsplan voor woning.

Informatieavond comfortabel, energiezuinig en aardgasvrij wonen

Op dinsdag 19 april van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur organiseren Energieloket 033Energie en Klimaatmissie een informatieavond speciaal voor woningeigenaren van woningen gebouwd na 1995. Energiezuinig en aardgasvrij wonen. Een gezonder binnenklimaat, lekker koel in de zomer, comfortabel in de winter en grip op je energiekosten! 👇 Hoe dan?
Tijdens de bijeenkomst vertellen we je alles over de technische mogelijkheden (maatregelen) en zal er door het Warmtefonds een toelichting worden gegeven op financiering en subsidies. Er komen bewoners aan het woord die hun ervaringen met het totaalpakket vertellen. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen aan de verschillende experts. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Maak kennis met het Totaalpakket van Klimaatmissie. We zien je graag op 19 april!